Depression - Angst - Horton migræne - ADHD

Efteruddannelse for Kranio Sakral Terapeuter v/Jens Dybdal

På dette kursus undervises du i en dybere tilgang til i forvejen kendte og nye KST teknikker. Fordybelsen giver dig mulighed for at forenkle klientbehandlingerne, idet du herved understøtter klientens egne evner til helbredelse og healing.

På kurset træner du også forskellige teknikker der kan få klienten til at give slip på gamle mønstre, samt at lokalisere og løsne blokeringer både fysisk og psykisk.

Målgruppe:

Kursuset henvender sig til personer der har praksis erfaring med Kranio Sakral terapi.

Kursuset indeholder:

 • KST særligt for klienter med depression og angst.
  Depression er en reaktion på et fortidigt tab og angst er en reaktion på et fremtidigt tab. Begge lidelser afspejler et sind der er sunket ned i fastlåste mønstre, i det ene tilfælde dvæler det ved fortiden, i det andet bekymrer det sig om fremtiden. I forhold til disse problematikker vil vi arbejde med teknikker der dæmper Default mode network, -  et styringssystem i centralnervesystemet der normalt hjælper os, men i forhold til depression og angst er systemet overaktiveret og reager derfor uhensigtsmæssigt.

 • KST særligt for klienter med Horton migræne.
  Denne form for Migræne handler også om et sind der er blevet fastlåst, - at Default mode network er overaktiveret.    

 • KST særligt for klienter med ADHD hos teenagere og voksne.
  I forhold til klienter med denne diagnose vil vi træne teknikker der kan dæmpe et overaktiveret nervesystem og stille en ”ADHD diagnose”.   

 • Hjernens samspil i forhold til de enkelte emner, herunder især, de væsentlige strukturer som Default mode network består af.

 • Træning af de mest almindeligt kendte teknikker: KST-rytmen, Arcing, Unwinding og energicyster i forbindelse grænse problematikker.

 • Øvelser til fordybelse, mindfulness, jordforbindelses-, centrerings- og grænseøvelser målrettet både behandler og klient.

 • Kendskab med teknikker og behandlings metoder som underviseren selv har udviklet, gennem brug af Unwinding til klienter med depression, angst, Horton migræne og ADHD.
  Underviser og Kranio Sakral terapeut Jens Dybdal har arbejdet med disse metode i mange år med særdeles gode resultater. Metoderne opdateres løbende i forhold til seneste viden om nervesystemet og anden udvikling inden for Kranio Sakral terapi.
     

Du får udleveret en kursusmappe med alle de teknikker der er gennemgået på kurset.

Kurset er på 27 lektioner svarende til 27 RAB point. 

Top