Stress – udbrændthed - hjernerystelse - chok

Efteruddannelse for Kranio Sakral terapeuter v/ Jens Dybdal

På dette kursus undervises du i en dybere tilgang til i forvejen kendte og nye KST teknikker.

Fordybelsen giver dig mulighed for at forenkle klientbehandlingerne, idet du herved understøtter klientens egen evne til healing.

 

På kurset træner du også forskellige teknikker til at finde blokeringer i kroppen, samt teknikker der afspænder hjerne- og rygmarvshinder og vi skal arbejde med metoder der normaliser og balancerer det autonome nervesystem.

 

Målgruppe:

Kursuset henvender sig til personer der har praksis erfaring med Kranio Sakral terapi.

 

Kurset Indeholder:

 • KST-diagnose, træning i at stille en diagnose ud fra KST- rytmen, diafragma, den occipitale kranie platform, duralsækken og arcing.
 • Arbejde med energicyster i forbindelse med grænseproblematikker i forhold til emnet (”klienten går ud af kroppen”)
 • Specielle teknikker til behandling af stress, udbrændthed, hjernerystelse og chok.
 • Hjernens samspil i forhold til emnet, herunder især, den tredelte hjerne, Hippocampus, Amygdala og det autonome nervesystem.
 • Jordforbindelse, centrering og grænser

 

 

 

Som noget helt særligt på dette kursus tilbydes du træning i underviserens personligt udviklede metode for hvordan man gennem brug af Unwinding kan behandle stress, udbrændthed, angst, depression, hjernerystelse, ADHD og chok.

Underviser og Kranio Sakral terapeut Jens Dybdal har arbejdet med denne metode i mange år med særdeles gode resultater.

 

Som forudsætning for fordybelse af klientbehandlingen træner vi jordforbindelse, centrering og grænser, for at være bedst muligt tilstede.

Tilstedeværelse i behandlingen gør dig til en god Kranio Sakral terapeut foruden det bidrager til at passe på dig selv som behandler.

Du får udleveret en kursusmappe med alle de teknikker der er gennemgået på kurset.

Kurset er på 30 lektioner svarende til 30 RAB point.

 

Avancerede teknikker til afspænding og skævheder i kroppen.

Avancerede teknikker til afspænding og skævheder i kroppen.

På dette kursus undervises du i teknikker der normaliserer, skaber balance samt støtter klienten i at hele sig selv. Det vil sige at du hjælper klienten til selv at afspænde sine muskler og selv at rette sine skævheder. Dette kan lade sig gøre ved at vi kontakter det autonome nervesystem og sætter det viljestyrede nervesystem på pause.

Din opgave som behandler er at understøtte klientens egen proces. Dette kræver din absolutte tilstedeværelse. Derfor vil kurset også omfatte øvelser der vil hjælpe dig til at være til stede her og nu.

 

Målgruppe:

Kranio Sakral terapeuter, Fysioterapeuter, Massageterapeuter o.a., der har erfaring med at mærke hvad kroppen selv fortæller.

 

 

 

Kursets indhold:

 • Bindevævsmassage
 • Energetiske teknikker (retning af skævheder i bækken, ryg, nakke mm).
 • Rygmarvstræk
 • Stillepunkt/cv-4 (Dybdals model)
 • Øretræk
 • Frigørelse af næseben
 • Energicyster
 • Unwinding af hofte, nakke, ben, arme, håndled, fødder, hjerte, korsben, ryghvirvler og bindevævssamlinger o.a. (en teknik hvor klientens eget afspændingssystem aktiveres).

 

Kurset ”Avancerede teknikker til afspænding og skævheder i kroppen” udbydes på baggrund af underviserens 25 års erfaring som behandler og 15 år som underviser i massage samt Kranio sakral terapi.     

 

Du får udleveret en kursusmappe med alle de teknikker der er gennemgået på kurset.

Kurset er på 30 lektioner svarende til 30 RAB point.

                                 

Top