Kranio Sakral Terapi reducere kroppens stressniveau

Kranio Sakral Terapi er meget velegnet til at mindske kroppens stressniveau og derved mindske eller helt fjerne følgesymptomerne. Stress påvirker de centrale hjernecentre, der styrer både krop og psyke.

Når stressniveauet bliver for højt, går det ud over kroppens funktioner. Dette kaldes negativ stress og kan bl.a forårsage: 

Hovedpine Ryg og nakke smerter
Migræne Skærer tænder
Søvnløshed Grounding
Koncentrations besvær Hukommelsesbesvær
Svimmelhed Barnløshed
Angst Depression
Dårligt immunsystem BekymringNår presset bliver for stort

Stress opstår, når vi udsættes for pres, krav, forventninger eller belastninger som overstiger de evner, ressourcer og muligheder vi har, for at løse situationen eller opgaven.

 

Alvorlige følger af langvarig stress

Stress er farligt, hvis du befinder dig i en permanent stresstilstand, hvor kroppen altid er i alarmberedskab fordi belastningerne bliver ved med at være store, og du aldrig har mulighed for eller giver dig selv lov til at slappe af og hvile.

Langvarig stresspåvirkning øger risikoen for en række alvorlige helbredsproblemer – herunder fysiske og psykiske sygdomme – især åreforkalkning, blodpropper, forhøjet blodtryk, diabetes, migræne, misbrug, angst og depression.

 

LÆS MEREImmun- og hormonsystem

Længerevarende stress svækker desuden immunsystemet og fører til et fald i antallet af infektionsbekæmpende blodceller og antistoffer. De biologiske mekanismer ved stress omfatter også komplicerede ændringer i hormonerne, især en øgning af kortisol og signalsubstanser som adrenalin, noradrenalin samt serotonin.

 

Dysfunktion i nervesystemet

Det autonome nervesystems normalt regulerende effekt er kommet ud af balance. Det bevirker, at det det sympatiske nervesystem er overaktiveret og dermed i en kronisk tilstand af ”kamp/flugt refleks”, samt at hjerne- og rygmarvshinder spænder op medfølgende dysfunktioner i nervesystemet. 

  

Behandlingen

Behandlingen består af blide teknikker der løsner kranieknoglerne, afspænder  hjerne- og rygmarvshinder samt ”stillepunkt” for at bringe det autonome nervesystem i balance igen. Virkningen af behandlingen kan normalt opleves allerede efter første gang.

 

Top