Hjælp til at mindske eller fjerne kronisk smerte.

Kronisk smerte er tit et ubehandlet problem

Kronisk smerte, eksempelvis hovedpine, kan være følgerne af ubehandlede rygsmerter eller en hjernerystelse, der ikke har fået den ro den skal have. Smerter kan også blive kroniske efter f.eks et fald på cyklen, hvor du slog hovedet og kroppen, - men ignorerede smerten såvel ved uheldet som nu.  Eller måske har du været indlagt for at få behandlet dine smerter og ikke fået den fornødne efterbehandling og døjer derfor stadig med smerte.

Kroniske smerter kan også skyldes at din ryg er skæv eller du har en skoliose, - eller måske har du ondt i lænden, fordi dit bækken er skævt.

Endelig er migræne en alment kendt lidelse medfølgende kroniske smerter.

 

”Det er noget, du må lære at leve med” 

Mange mennesker, der lider af kroniske smerter, har fået at vide, at ”det må de lære at leve med” fordi der ikke findes behandlingsmuligheder for deres lidelse. Måske har du været i et forløb på en smerteklinik, uden at det hjalp dig af med smerterne, - eller måske er du nødt til at spise en masse sundhedsskadelige piller for dine smerter.

 

Der findes behandlings muligheder for dig!

Kranio Sakral Terapi kan behandle mange af de smerteproblemer, som ikke tidligere var muligt.

Dagligt hjælper jeg mennesker med smerteproblemer i hele bevægeapparatet, så som ryg-, nakke- og lændesmerter som tit er kommet af skævheder og Skoliose. Rettes diss ubalancer forsvinder smerten.

Smerter efter fald eller slag, hvor smerten aldrig er forsvundet, kan skyldes at knoglerne har forskubbet sig, eller har medført chokudløste smerter i kroppen, der aldrig har givet slip. Dette kan genoprettes, således at smerten forsvinder.

Til dig som lider af hovedpine eller migræne, er Kranio Sakral Terapi en unik behandlingsform til at mindske eller helt fjerne årsagen til smerterne.

Kranio Sakral Terapi fjerner problemet og dermed smerten.

 

Top