Afhjælp eller helbred angst

Angst og stress

Hvis du er stresset, så er du også i risiko for at udvikle angst. Det er ikke ualmindeligt, at længere tids stressbelastning i nogle tilfælde kan udløse eller forstærke en allerede eksisterende angstlidelse, depression eller andre psykiske lidelser.

Stress kan udløse angst og omvendt kan angst udløse stress. hvilket på sigt kan føre dig ind i en ond cirkel med et kronisk forhøjet stress - og angstniveau, hvor symptomerne accelererer og bliver værre og værre.

 

Når angsten bliver behandlingskrævende

Fordi du oplever angst i forbindelse med stress, så betyder det ikke at du nødvendigvis behøver professionel hjælp. En del oplever, at angsten forsvinder i takt med at årsagen til stressen bliver reduceret

Du bør søge hjælp, hvis du begynder at reagere uhensigtsmæssigt i situationer, hvor der reelt ikke er nogen grund til at blive bange, og hvis angsten i væsentlig grad påvirker din selvopfattelse, dagligdag og livskvalitet samt din evne til at fungere socialt. I disse situationer taler vi om en angsttilstand, angstlidelse eller nervøs tilstand.

 

Stressudløst angstanfald

Mange der oplever angst i forbindelse med længere tids stress eller psykisk pres, kan berette, at det første angstanfald pludseligt kom, som lyn fra en klar himmel fx ved et møde, på kontoret eller i supermarkedet.

For de fleste er det en meget voldsom, skræmmende og uforståelig oplevelse, og ikke så få tror, at de enten har fået et hjerteanfald, er ved at dø eller ved at blive sindssyge.

Det er vigtigt at understrege, at uanset hvor skræmmende angst er i denne sammenhæng, så er angsten ufarlig, og ikke et udtryk for at du skal dø, eller har en sindslidelse.  

LÆS MERE 

Kranio Sakral Terapi til behandling af angst  

Kranio Sakral Terapi er meget velegnet til at mindske og helt fjerne både angst og stress.

Ved angst og stress er det autonome nervesystems normale regulerende effekt kommet ud af balance. Det bevirker, at det sympatiske nervesystem er overaktiveret og dermed i en kronisk tilstand af ”kamp/flugt refleks”, som medfører at hjerne- og rygmarvshinder spænder op med følgende dysfunktioner i nervesystemet.

I den Kranio sakrale terapeutiske behandling bruges blide tekniker, der løsner kranieknoglerne og afspændinger hjerne- og rygmarvshinder samt tekniker der bringer det autonome nervesystem i balance igen.
 

Vil du hurtigt ud af din angst vil en kombineret behandling med Kranio Sakral Terapi og kropspsykoterapi eller en psykolog være det mest optimale. Jeg samarbejder med psykologer.  

Jeg har hjulpet mange kunder i hele København, inkl. Østerbro, Vesterbro, Nørrebro, Frederiksberg og Hellerup. 

 

Top